Blog

Här försöker jag blogga om allting böcker o lite till…


Bokens dag i Vänersborg 26/10

Ja det ena brukar ju leda till det andra heter det ju. Efter boksigneringen i Trollhättan så blev jag tillfrågad om jag ville vara med på bokens dag i Vänersborg (imorgon 26/10 kl 19, folkets hus) - bara att tacka ja!

Verkar hända lite nu - får se till att fortsätta putta på hjulen så det händer lite mer saker tänker jag. Men kom gärna förbi, vi blir fyra författare med lite föreläsningar, mat och boksigneringar.

Boksignering på akademibokhandeln 7/10

Nu på lördag 7/10kl 12-15 signerar jag böcker i Akademibokhandeln i Etagehuset, Överby, Trollhättan. Kom förbi och prata lite - eller ännu hellre skaffa dig ett eget exemplar. ;)

…och nu var det över.

Bokmässan var en fantastisk upplevelse. Visst har jag varit där förr som besökare, men att vara där - särskilt som del av ett helt team av författare och förlagsfolk - var nåt helt annat. Och så många tips, samtal och idéer! Också stort tack till HOI som hade arrangerat en superfin monter - och ett särskilt underbart tack till min älskling Edina som besökte och var med under min författarintervju också.

Däremot utgjorde nazi-demonstrationen en svart kant på silvermolnet. Bedrövligt.

Men trots det - fantastiskt kul att ha varit där och ställt ut!

Bokmässa!

Nästa steg i bokäventyret är här efter en lång sommar och regnig start på hösten - bokmässan! 

Jag kommer delta alla fyra dagarna i Hois förlagsmonter för signering, föredrag, mingel och allt annat som hör mässan till. Kom förbi o prata, bläddra och varför inte köp en signerad bok eller två!

Det här ska bli kul. Riktigt kul!

När feedback börjar strömma in + bokbeställning

Nu har det gått en tid, feedbacken börjar strömma in och jag börjar få kvitto på att jo, jag har nog gjort nåt bra! Jätteroligt - och stolt och glad är jag ju också förstås.

Detta har övertygat mig om att också öppan möjligheten för att kunna beställa signerade böcker direkt från mig. Gå och kolla “bokbeställlningar” och fyll i så betar jag av det så fort jag kan. Vore kul att kunna sända just dig en bok!

Första bokföreläsningen

Föreläst har jag ju gjort många gånger. Känner mig trygg med det också - men föreläsa om sin egen skrivprocess? Om min bok och skötebarn? Nervöst faktiskt. Men nu är det dags för ett första försök på Rotary Trollhättan på fredag 2/6. Får se hur det går!

Bokrelease!

Bokreleaseparty på Hard Rock Cafe! Måste erkänna att jag var genuint nervöst timmen innan - men blev fantastiskt! Tack alla vänner o kompisar som dök upp! Ni är underbara - och givetvis ett jättetack, kram o mer till min Edina!


First Post

Så har jag satt ihop min första bok-hemsida för min tillika första “riktiga” bok. Visserligen kom jag ut med lite noveller och en novellsamlig ihopsatt till tematisk roman på nittiotalet, men det var mer av ett experiment än riktig publicering. Ingen inbindning eller tidningsartiklar. 

Nu har jag redan varit i lokaltidning och det står stora lådor med inbundna alldeles “riktiga” böcker hemma. 

En svindlande men också underbar känsla. Hur det går får väl framtiden utvisa antar jag. Men nu har jag också den första blogposten på min bokhemsida. Ännu ett steg taget.

…och på söndag är det bokrelease-party! På Hard Rock Cafe på Avenyn kl 15-19. Om du läser detta är du givetvis varmt välkommen.


© Stefan Christiernin 2017